Aangezien een hosting pakket een aanschakeling is van een aantal diensten heb je verschillende wachtwoorden.
Je kunt hier lezen welke het zijn en wat je kunt doen om maar 1 wachtwoord te hoeven onthouden.

1. 1. Als eerste heb je een wachtwoord voor het inloggen in je controlepaneel van je hosting https://www.jesitenaam:8443

2. 2. Als tweede heb je een wachtwoord voor FTP, om bestanden naar je website te uploaden, te wijzigen enzovoorts.
    Onder FTP settings kun je je wachtwoord wijzigen.

3. 3. Als derde heb je een wachtwoord om je webstatistieken te kunnen bekijken, zoals je bezoekers en degelijke.
    Je wachtwoord is hetzelfde als je FTP wachtwoord. Te bereiken via je controle paneel of via http://jesitenaam/plesk-stat

4. 4. Als vierde heb je een mail wachtwoord. het mailwachtwoord gebruik je voor het instellen van je mailaccount op je tablet, telefoon en op de webmail.
    Die laatste is te bereiken via https://webmail.jesitenaam als je een certificaat hebt, of http://webmail.jesitenaam indien je dat niet hebt
    In de mail setings kun je deze wijzigen.

5. 5. Als vijfde heb je een wachtwoord voor het klantenpaneel (waar je nu bent). Zodra je inlogt zul je meer helpdesk artikelen zien, je standaard producten upgraden of opzeggen ed.
    Alles regelen wat je bij ons aan diensten afgesloten hebt, ook kun je hier helpesk tickets inleggen
    In de instellingen kun je je wachtwoord wijzigen. ook kun je je sociale account koppelen, je hebt dan geen wachtwoord meer nodig

6. 6. Als zesde (optioneel) heb je je instellingen van je applicaties. Indien je applicaties via het controlepaneel installeert, is je wachtwoord hetzelfde als dat van je contolepaneel.
    Indien je dat gedaan hebt, hoef je niet apart in te loggen, maar kun je vanuit het controlepaneel direct ernaar toe.
    Indien je echter applicaties handmatig installeert, moet je zelf een wachtwoord opgeven, die je in de instellingen weer kunt wijzigen.
    Voorbeelden van een applicatie zijn bijvoorbeeld Joomla, Wordpress, Virtuemart.

7. 7. Als zevende (optioneel) heb je een wachtwoord van een database, indien je deze gebruikt. Applicaties gebruiken vaak een database om de gegevens in op te slaan. Aangezien je dit bijna nooit wijzigt, gebruik hier een zeer complex wachtwoord.

8. 8. Als laatste (optioneel) heb je een wachtwoord voor je monitoring, waar je in de gaten kunt houden of alles op je website nog werkt en je mails kunt krijgen als dat niet het geval is.
    Ga hiervoor naar http://www.websitetest.info om je in te schrijven of in te loggen

Je kunt het wachtwoord van stap 1 tot en met 6 en 8 hetzelfde maken, zodat je geen hordes aan wahtwoorden hoeft te onthouden. Databae wachtwoorden echter ALTIJD anders en zeer complex maken.
natuurlijk zijn dezelfde wachtwoorden onveilig.
Gebruik liever een wachtwoord manager zoals lastpass of roboform

Voor je Wordpress site kun je de Keyy plugin installeren, je logt dan in met je telefoon in plaats van een wachtwoord