Inloggen in het beheerdersdeel van je hosting

Iedere klant heeft de mogelijkheid om het beheer van zijn website uit te voeren met het controlepaneel Plesk
Om in Plesk in te loggen ga je naar
https://www.jesitenaam.nl:8443

waarbij je uiteraard bij je sitenaam de naam van je domein invult.

Het kan zijn dat je een waarschuwing krijgt over dat je sitenaam een foutmelding geeft over een certificaat.
Klik dan op doorgaan.
Wil je deze foutmelding niet, ga dan rechtstreeks naar je eigen server.
Je vind deze naam in de welkomst email, of links bovenin als je wilt inloggen in je hosting paneel:

Voorbeeld:

Server logo

in het geval van dit voorbeeld ga je dus naar https://server2.joeshosting.nl:8443
Zit je op een andere server, pas je de hierboven URL aan naar je eigen server, zoals server4, server5 enzovoorts.

Je komt nu bij een scherm waar je in kunt loggen met de gegevens die je van ons gekregen hebt.
Helemaal rechts bovenin heb je een knopje contact.
daar kun je op je gemak alle handleidingen in het Nederlands lezen.
je kunt ook om elk onderdeel uitgelegd te krijgen de videohandleiding volgen over hoe je je instellingen kunt wijzigen.
De videohandleidingen zijn alleen in het Engels, maar goed te volgen, ook als je de engelse taal niet erg machtig bent.

Kom je er niet uit, schroom dan niet om een ticket in te leggen in ons klantensysteem hier. Vanuit Plesk bereik je die via de knop helpdesk die je in de rechterkolom vind.